Skip to content Skip to footer

Verloskundige, echoscopiste

Al 17 jaar ben ik verloskundige en nog steeds ga ik elke werkdag met veel plezier tegemoet. Ik heb gewoon het mooiste vak!  Sinds 2009 ben ik tevens echoscopiste. Na mijn afstuderen ben ik gaan waarnemen tot ik 15 jaar geleden de praktijk in Soest kon overnemen. Wat een fantastische kans!

Toen ik in 2010 moeder ben geworden van een zoon, Boaz en in 2012 van mijn dochter Saar, heeft dit mijn manier van werken als verloskundige niet veranderd. Wel begrijp ik nu hoe het is om moeder te worden en vind ik het prachtig om bepaalde emoties te herkennen bij mensen.
Ik vind het bijzonder om aanwezig te zijn bij het proces moeder (en vader) worden en hierin te mogen begeleiden. Ik vind het een eer en voel me bevoorrecht dat ik bij zulke speciale momenten in mensen hun leven aanwezig mag zijn.

Belangrijk in verloskundige zorg vind ik kwaliteit van zorg en individualistische zorg, oftewel waardegedreven zorg. 
Ieder mens is anders en behoeft andere begeleiding. Om daarop in te spelen en betrokken begeleiding te bieden, vind ik een waardevolle uitdaging. 

Naast de cliëntgebonden zorg, die ik ontzettend leuk vind, is het ondernemen en het hebben van een praktijk met al haar uitdagingen, iets wat ik erg kan waarderen. Daarnaast bekleed ik een functie als bestuurslid/ penningmeester in ons ‘VSV’, Verloskundig Samenwerkings Verband (een instrument voor de verbetering van de kwaliteit van zorg). 

Ook ben ik lid van de Geschilleninstantie Verloskunde, waar geschillen over verloskundigen en/ of echoscopisten behandelt worden. 

Praktijkadres

Koningsweg 4
3762 EC Soest

Spreekuur 035 601 07 93
Spoed 035 601 07 93 (optie 1)
Zorglocaties
Soest
Zorgplein Soest
Dalplein 61
3762 BN Soest
Soesterberg
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg
Bereken je uitgerekende datum
Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Volg ons op

Verloskundigenpraktijk Soof © 2024. Alle rechten voorbehouden.