Skip to content Skip to footer
Echoscopie

Pretecho laten maken

Met onze jarenlange ervaring in het maken van echo’s kunnen we ook hele mooie pretecho’s maken. Naast de medische echo’s even ontspannen kijken naar je kindje is wel echt een feestje. De pretecho wordt gewoon door een van onze verloskundigen gemaakt bij ons in de praktijk, dus ook deze speciale momenten maak je samen met een bekende zorgverlener mee.

Pretecho voor geslachtsbepaling

Ben je nieuwsgierig of je in verwachting bent van een meisje of een jongetje? Dan kan je vanaf 15 weken een pretecho voor geslachtsbepaling laten maken om dat te zien. Deze 2D geslachtsecho duurt ongeveer 15 minuten en kost 35,00 euro.

Op onze locatie in Soest maken we tijdens de pretecho filmpjes en foto’s van jullie kindje. Deze echobeelden kunnen we naar je telefoon sturen via de app Hello Mom. Op die manier worden de beelden meteen in je galerij opgeslagen en heb je ze voor altijd vastgelegd. Ook kan je ze makkelijk delen met bijvoorbeeld familie. Een andere optie is de beelden op een USB stick meekrijgen. Op onze locatie in Soesterberg printen we foto’s van jullie kindje.

Vind je het leuk om meteen ter plekke het geslacht te horen? Of willen jullie dit samen of met anderen thuis onthullen? Je kan bij ons een Popper met confetti kopen (4,00 euro) of een witte bruisbal die water roze/ blauw kleurt (10,00 euro). Wij kunnen de pretecho maken, het geslacht geheim houden en de juiste kleur meegeven (aan de buitenkant voor jullie niet te herkennen uiteraard).

3D & 4D pretecho

Bij ons in de praktijk kan je ook een pretecho laten maken in 3D & 4D. Wij werken met geavanceerde echoapparatuur en kunnen jullie daarmee een unieke ervaring geven. Deze 3D & 4D geslachtsecho duurt 30 minuten en kost inclusief USB stick 85 euro.

Bij een 3D echo is er diepte in de echo, je kan zien hoe je kindje er werkelijk uitziet. 4D betekent een bewegend 3D beeld. Beide technieken worden tijdens de pretecho gebruikt. Een 3D & 4D echo kan gedurende de gehele zwangerschap worden gemaakt. Echter, die mooie plaatjes van bijvoorbeeld het gezichtje, kan je het beste verkrijgen tussen de 24 en 30 weken. We zijn daarbij afhankelijk van de ligging van je kindje. Soms lukt het niet goed om de baby mooi in beeld te krijgen, dan kan je kosteloos nog een keer terugkomen. Heel soms lukt het ook dan niet en laat jullie kindje zich vooral in 2D mooi zien.

Een pretecho in 3D & 4D kan alleen op onze locatie in Soest.

Als je wensen of vragen hebt, horen we dat graag.

Vul hier het formulier in, dan plannen we een afspraak in

N.B. Je kan de echo betalen middels pin of contant.

Praktijkadres

Koningsweg 4
3762 EC Soest

Spreekuur 035 601 07 93
Spoed 035 601 07 93 (optie 1)
Zorglocaties
Soest
Zorgplein Soest
Dalplein 61
3762 BN Soest
Soesterberg
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg
Bereken je uitgerekende datum
Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Volg ons op

Verloskundigenpraktijk Soof © 2024. Alle rechten voorbehouden.