Skip to content Skip to footer
Echoscopie

Echopraktijk Soof

Een echo is een van de hoogtepunten tijdens je zwangerschap. Wij maken de medische echo’s en de pretecho’s zelf in onze praktijk.

 We bieden kwalitatief hoogwaardige echo’s aan omdat we ruime ervaring hebben als echoscopisten en regelmatig bijscholingen volgen op dit gebied. Wij zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister voor echoscopie, hierdoor wordt onze kwaliteit regelmatig getoetst. Tevens hebben we een hoogwaardig echoapparaat wat ook  kwaliteitsverhogend werkt.

Onze praktijk is zo ingericht, dat je partner (of iemand anders) naast je zit tijdens de echo, samen kijken jullie naar het scherm op de muur. 

Wat leuk is: Op onze locatie in Soest maken we filmpjes en foto’s van jullie kindje. Deze beelden kunnen we naar je telefoon sturen via de app Hello Mom. Op die manier worden de beelden meteen in je galerij opgeslagen en heb je ze voor altijd vastgelegd. Ook kan je ze makkelijk delen met bijvoorbeeld familie. Een andere optie is de beelden op een USB stick meekrijgen. Op onze locatie in Soesterberg printen we foto’s van jullie kindje. 

Groot voordeel is dat wij ten allen tijde een echo kunnen maken als dit medisch noodzakelijk is. Ook buiten de spreekuurtijden om, zelfs in het weekend! 

Wij maken ook pretecho’s

De screeningsecho’s vinden plaats in een echocentrum. Hiervoor verwijzen wij jullie naar een echocentrum in de regio.

Praktijkadres:

Koningsweg 4
3762 EC Soest

Locaties

Soesterberg
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg

Soest

Zorgplein Soest

Dalplein 61

3762 BN Soest

Bereken je uitgerekende datum
Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Volg ons op

Verloskundigenpraktijk Soof © 2023. Alle rechten voorbehouden.