Skip to content Skip to footer
Echoscopie

Echopraktijk Soof

Een echo laten maken is een van de hoogtepunten tijdens je zwangerschap. De medische echo’s en de pretecho’s maken wij zelf in onze eigen echopraktijk.

We bieden kwalitatief hoogwaardige echo’s als ervaren echoscopisten die regelmatig bijscholingen volgen. Ook zijn wij ingeschreven in het kwaliteitsregister voor echoscopie. Hierdoor wordt onze kwaliteit van onze echopraktijk ook regelmatig getoetst. Bovendien hebben we een hoogwaardig echoapparaat wat ook kwaliteitsverhogend werkt.

Groot voordeel is dat wij ten allen tijde een echo kunnen maken als dit medisch noodzakelijk is. Ook buiten de spreekuurtijden om, zelfs in het weekend.

Jullie echo's laten maken

Onze echopraktijk is zo ingericht, dat je partner (of iemand anders) naast je zit tijdens de echo, samen kijken jullie naar het scherm op de muur.

Wat leuk is: Op onze locatie in Soest maken we echofilmpjes en echofoto’s van jullie kindje. Deze echobeelden kunnen we naar je telefoon sturen via de app Hello Mom. Op die manier worden de echo’s meteen in je galerij opgeslagen en heb je ze voor altijd vastgelegd. Ook kan je de echo’s zo makkelijk delen met bijvoorbeeld familie. Een andere optie is de echobeelden op een USB stick meekrijgen. Op onze echolocatie in Soesterberg printen we echofoto’s van jullie kindje.

Voor eventuele prenatale screeningsecho’s verwijzen wij jullie naar een hierin gespecialiseerd echocentrum in de regio.

Praktijkadres

Koningsweg 4
3762 EC Soest

Spreekuur 035 601 07 93
Spoed 035 601 07 93 (optie 1)
Zorglocaties
Soest
Zorgplein Soest
Dalplein 61
3762 BN Soest
Soesterberg
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg
Bereken je uitgerekende datum
Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Volg ons op

Verloskundigenpraktijk Soof © 2024. Alle rechten voorbehouden.