Skip to content Skip to footer

Kraamtijd

Op dagen dat wij niet langskomen of bellen kan de kraamverzorgster met vragen uiteraard altijd contact met ons opnemen. De kraamverzorgende is dagelijks een aantal uren bij jullie. Wij zijn eindverantwoordelijk voor jullie.  

Bevalling bij de gynaecoloog

Wanneer je bij de gynaecoloog onder controle bent in je zwangerschap, heb je tijdens je kraambed een verloskundige nodig die thuis de controles doet. Je kan je daarvoor aanmelden in je zwangerschap. Dit kan via het aanmeldformulier of telefonisch. 
Als je het prettig vindt  om van te voren kennis met ons te maken ben je in je zwangerschap al welkom. Laat dit dan weten op het aanmeldformulier dan nemen we contact met je op, of bel ons voor het maken van een afspraak. 

Borstvoeding en flesvoeding

Welke voeding je je kindje gaat geven, is jouw keus. Graag helpen wij je bij die keus, tijdens het spreekuur komt dit aan bod. Voor meer informatie kan je kijken op https://deverloskundige.nl/net-bevallen/tekstpagina/67/voeding-baby/

We werken samen met Adrie van Voorst, een lactatiekundige. Dat is een borstvoedingspecialist. Zij geeft voorlichting en begeleiding bij borstvoeding. Dit kan telefonisch, middels een videoconsult of middels een huisbezoek. Ook geeft zij live webinars, waar je tijdens je zwangerschap aan kan deelnemen en zo goed voorbereid start aan het geven van borstvoeding. Je kan altijd contact opnemen met haar. 

Als je 6 weken na je bevalling bent kan je een bekkenbodem check doen. Klik op deze link om de test te doen en een persoonlijk advies te krijgen. 

Voor informatie over de kraamtijd kan je een kijkje nemen op https://deverloskundige.nl/net-bevallen

Praktijkadres

Koningsweg 4
3762 EC Soest

Spreekuur 035 601 07 93
Spoed 035 601 07 93 (optie 1)
Zorglocaties
Soest
Zorgplein Soest
Dalplein 61
3762 BN Soest
Soesterberg
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg
Bereken je uitgerekende datum
Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Volg ons op

Verloskundigenpraktijk Soof © 2024. Alle rechten voorbehouden.