Skip to content Skip to footer

Fusering Fea&Vitae

Groot nieuws! Verloskundigenpraktijk Fea en Verloskundigenpraktijk Vitae kiezen voor de beste zorg en gaan fuseren! Voortaan heet onze praktijk Vrouw- en Geboortezorg Soof.

Beide praktijken zijn bekende namen in Soest en omgeving. We bestaan al jaren. Zo ontstond Fea in 1999 en Vitae in 2008. Een goede naam, veel ervaring, continuïteit en stabiliteit is iets wat wij beiden altijd hebben kunnen bieden.

Momenteel staat er veel druk op de zorg. Dat is voor jou als zwangere helaas ook te merken aan bijvoorbeeld volmeldingen in het ziekenhuis waar je graag heen wilde, maar ook de drukte in de kraamzorg waardoor je niet altijd alle uren kan krijgen die je misschien wel nodig hebt. Ook in de kinderopvang zijn er wachtlijsten. Dit is voor jou als zwangere best wat onzeker soms.

Tezamen met veranderingen bij verzekeraars, het oog op de toekomst én het streven naar de beste zorg voor de zwangere in de wijk, dus dichtbij, heeft ons doen beslissen onze krachten te bundelen. Hier zijn wij enorm trots op! In onze beleving is samenwerken dé sleutel tot verbetering in de zorg en de zwangere en haar ongeboren kind op nummer één te kunnen plaatsen.

Door deze samenwerking kunnen wij de beste zorg blijven leveren, we zijn een groter en daarmee stabieler team. We gaan onze diensten uitbreiden en blijven zoals altijd innoveren en met liefde en passie klaarstaan voor de zwangeren en haar ongeboren kindje. Ons doel is optimale medische zorg en deskundigheid, betrokken begeleiding die op jouw situatie en wensen afgestemd is en persoonlijke tijd en aandacht voor jouw vragen. Wij bieden dit door een vast team van ervaren verloskundigen, echoscopie in eigen praktijk, en een team van 4 verloskundigen en een praktijkassistente waardoor de kleinschaligheid behouden blijft.

Vanuit onze professionele visie blijven wij ons inzetten voor de geboortezorg. Zo werken wij niet op ons eigen ‘eilandje’, maar kijken wij breder naar wat de regio nodig heeft. Wij vinden samenwerking belangrijk, met elkaar, met ketenpartners maar ook regionaal.

Voor jou als zwangere client bij momenteel ofwel Fea dan wel Vitae, verandert er niet zoveel. Je kunt gewoon naar jouw vertrouwde spreekuurlocatie komen en je vertrouwde verloskundige blijven zien. Wel komen er dan twee nieuwe gezichten voor je bij. Uiteraard gaan we er zorg voor dragen dat je ons alle vier gaat leren kennen.

Wat nieuw is voor de clienten van Fea, de echo’s kunnen gewoon in Soest plaatsvinden (behoudens de 13- en de 20 weken echo). Wij maken medische echo’s (8 weken echo, een echo als je bloedverlies hebt, een termijnecho, een groeiecho, placentaecho én liggingsecho) én we bieden pretecho’s aan (op verzoek een extra echo, 2D/ 3D/ 4D en een geslachtsbepalende echo).

Ons team gaat bestaan uit 2 praktijkeigenaren, Joyce en Marcella, en vaste waarneemsters welke (deels) al bekend zijn in de regio, Caja en Myrthe. Tevens worden we ondersteund door een geweldige spin in het web, onze praktijkassistente Mireille.

Hiermee nemen we helaas wel afscheid van Alice Jonker. Een jarenlang vast gezicht bij Vitae. Zij heeft ervoor gekozen dat ze wat meer tijd wil doorbrengen met haar gezin. Een eigen praktijk én drie kinderen, is best een hele uitdaging af en toe. Ondanks dat zij met ontzettend veel liefde en plezier dag en nacht klaar stond voor onze zwangeren, is dit een keus die voor dit moment heel goed voelt en rust geeft. Wij wensen haar alle geluk toe met haar mooie gezin.

Wij zien uit naar de vertrouwde maar toch ook nieuwe praktijk. Op de praktijk ligt een welkomscadeautje voor je klaar vanaf 1 november :). En ga je ons ook volgen op social media? Daar houden we je op de hoogte van nieuws, maar ook de dagelijkse gang van zaken in een verloskundigenpraktijk.

Hartelijke groet,

Joyce van Steeg en Marcella Pesie

 

Praktijkadres:

Koningsweg 4
3762 EC Soest

Locaties

Soesterberg
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg

Soest

Zorgplein Soest

Dalplein 61

3762 BN Soest

Bereken je uitgerekende datum
Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Volg ons op

Verloskundigenpraktijk Soof © 2023. Alle rechten voorbehouden.