Skip to content Skip to footer
Echoscopie

Pretecho's

Met onze jarenlange ervaring in het maken van echo’s kunnen we hele mooie pretecho’s maken. Naast de medische echo’s even ontspannen kijken naar je kindje is wel echt een feestje! En dat kan gewoon bij ons in de praktijk

Pretecho geslacht

Ben je nieuwsgierig of je in verwachting bent van een meisje of een jongetje? Dan kan je vanaf 15 weken een echo laten maken om dat te zien. De echo duurt ongeveer 15 min en kost 35,00 euro. Op onze locatie in Soest maken we filmpjes en foto’s van jullie kindje. Deze beelden kunnen we naar je telefoon sturen via de app Hello Mom. Op die manier worden de beelden meteen in je galerij opgeslagen en heb je ze voor altijd vastgelegd. Ook kan je ze makkelijk delen met bijvoorbeeld familie. Een andere optie is de beelden op een USB stick meekrijgen. Op onze locatie in Soesterberg printen we foto’s van jullie kindje. 

Vind je het leuk om meteen ter plekke het geslacht te horen? Of willen jullie dit samen of met anderen thuis onthullen? Je kan bij ons een Popper met confetti kopen (4,00 euro) of een witte bruisbal die water roze/ blauw kleurt (10,00 euro). Wij kunnen de echo maken, het geslacht geheim houden en de juiste kleur meegeven (aan de buitenkant voor jullie niet te herkennen uiteraard).

Pretecho 2D

Mocht je naast de reguliere echo’s behoefte hebben aan een extra echo dan kan dat. Dat is een echo in 2D. De echo duurt ongeveer 15 min en kost 35,00 euro. Op onze locatie in Soest maken we filmpjes en foto’s van jullie kindje. Deze beelden kunnen we naar je telefoon sturen via de app Hello Mom. Op die manier worden de beelden meteen in je galerij opgeslagen en heb je ze voor altijd vastgelegd. Ook kan je ze makkelijk delen met bijvoorbeeld familie. Een andere optie is de beelden op een USB stick meekrijgen. Op onze locatie in Soesterberg printen we foto’s van jullie kindje. 

Pretecho 3D/4D

Bij ons in de praktijk kan je een pretecho laten maken in 3D/ 4D. De echo wordt gemaakt door een van ons, dus ook deze speciale momenten maak je samen met een bekende zorgverlener mee. Wij werken met geavanceerde en nieuwe apparatuur en kunnen jullie daarmee een unieke ervaring geven. De echo duurt 30 minuten en kost incl USB stick 85 euro. 

Bij een 3D echo is er diepte in de echo, je kan zien hoe je kindje er werkelijk uitziet. 4D betekent een bewegend 3D beeld. Beide technieken worden tijdens de pretecho gebruikt. Een 3D/ 4D echo kan gedurende de gehele zwangerschap gemaakt worden. Echter, die mooie plaatjes van bijvoorbeeld het gezichtje, kan je het beste verkrijgen tussen de 24 en 30 weken. We zijn daarbij afhankelijk van de ligging van je kindje. Soms lukt het niet goed om de baby mooi in beeld te krijgen, dan kan je kosteloos nog een keer terugkomen. Heel soms lukt het ook dan niet en laat jullie kindje zich vooral in 2D mooi zien. 

We maken filmpjes en foto’s van jullie kindje. Deze beelden kunnen we naar je telefoon sturen via de app Hello Mom. Op die manier worden de beelden meteen in je galerij opgeslagen en heb je ze voor altijd vastgelegd. Ook kan je ze makkelijk delen met bijvoorbeeld familie. Een andere optie is de beelden op een USB stick meekrijgen. 

Een pretecho in 3D/4D kan alleen op onze locatie in Soest. 

Als je wensen of vragen hebt, horen we dat graag.

Vul hier het formulier in, dan plannen we een afspraak in!

NB je kan de echo betalen middels pin of contant

Praktijkadres:

Koningsweg 4
3762 EC Soest

Locaties

Soesterberg
Medisch Centrum Soesterberg
Buys Ballotlaan 6
3769 GM Soesterberg

Soest

Zorgplein Soest

Dalplein 61

3762 BN Soest

Bereken je uitgerekende datum
Wanneer was de 1e dag van je laatste menstruatie?Aantal dagen van je menstruatie cyclusJe uitgerekende datum is:

Volg ons op

Verloskundigenpraktijk Soof © 2023. Alle rechten voorbehouden.